EGYEDI MEnyasszonyi RUHA TERVEZÉS, VARRÁS

Szia

Makány Márta

DIVATTERVEZŐ VAGYOK

A munkám, a hivatásom, a szenvedélyem a divat. Soha nem akartam mást, mint gyönyörű menyasszonyi ruhákat készíteni. Szívesen elkészíteném neked álmaid menyasszonyi ruháját. Hívj fel, keresünk egy időpontot neked.

Makány Márta rengeteg hazai elismeréssel és jelentős külföldi tapasztalattal Magyarország egyik legismertebb menyasszonyi ruha- tervezője. Menyasszonyi ruhái a legkülönlegesebb alapanyagokból, egyedileg, méretre készülnek belvárosi szalonjában. Vendégei – sok híresség mellett – azok a menyasszonyok, akik azt szeretnék, hogy a tervező segítségével a számukra tökéletes menyasszonyi ruha szülessen meg.

Választhatsz menyasszonyi ruhát a meglévő kollekcióból és a kéréseidnek megfelelően módosítva készítjük el neked a kiválasztott darabot, illetve speciális igények esetén, személyre szabottan is tervezünk és készítünk menyasszonyi ruhát. Az első lépés egy személyes találkozó, amely során a szalon csapata felméri az igényeidet, megismeri az esküvő részleteit.

Közösen kiválasztjuk a stílusodhoz és az alkatodhoz leginkább illő menyasszonyi ruhát és megmutatjuk, hogy az mely anyagokból készíthető el. A méreteid levétele után az általad választott anyagból, kb. három próbával, elkészítjük álmaid menyasszonyi ruháját. Az egyéni tervezésnél külön neked készített rajzokból választhatod ki a menyasszonyi ruhádat és garantáljuk, hogy ugyanazt nem készítjük el senki másnak!

A menyasszonyi ruhák elkészítésének várható ideje legalább 8-12 hét, de érdemes minél előbb bejelentkezni (nyári esküvő esetén január- februárban), hiszen a menyasszonyi ruha stílusa meghatározza az egész esküvőt. Ennél rövidebb határidővel is tudunk megrendelést fogadni, de ez feltétlenül személyes egyeztetést igényel.

Képek

Nézd végig akár többször is a képeket!

Tervezzük meg

álmaid

menyasszonyi ruháját!

A tökéletes napra tökéletes menyasszonyi ruha kell!

Kapcsolat

Írj nekünk!

2 + 2 =