EGYEDI ESKÜVŐI RUHA TERVEZÉS, VARRÁS

Szia

Makány Márta

DIVATTERVEZŐ VAGYOK

A munkám, a hivatásom, a szenvedélyem a divat. Soha nem akartam mást, mint gyönyörű esküvői ruhákat készíteni. Szívesen elkészíteném neked álmaid esküvői ruháját. Hívj fel, keresünk egy időpontot neked.

Makány Márta rengeteg hazai elismeréssel és jelentős külföldi tapasztalattal Magyarország egyik legismertebb esküvőiruha- tervezője. Esküvői ruhái a legkülönlegesebb alapanyagokból, egyedileg, méretre készülnek belvárosi szalonjában. Vendégei – sok híresség mellett – azok a menyasszonyok, akik azt szeretnék, hogy a tervező segítségével a számukra tökéletes esküvői ruha szülessen meg.

Választhatsz esküvői ruhát a meglévő kollekcióból és a kéréseidnek megfelelően módosítva készítjük el neked a kiválasztott darabot, illetve speciális igények esetén, személyre szabottan is tervezünk és készítünk esküvői ruhát. Az első lépés egy személyes találkozó, amely során a szalon csapata felméri az igényeidet, megismeri az esküvő részleteit.

Közösen kiválasztjuk a stílusodhoz és az alkatodhoz leginkább illő esküvői ruhát és megmutatjuk, hogy az mely anyagokból készíthető el. A méreteid levétele után az általad választott anyagból, kb. három próbával, elkészítjük álmaid esküvői ruháját. Az egyéni tervezésnél külön neked készített rajzokból választhatod ki az esküvői ruhádat és garantáljuk, hogy ugyanazt nem készítjük el senki másnak!

Az esküvői ruhák elkészítésének várható ideje legalább 8-12 hét, de érdemes minél előbb bejelentkezni (nyári esküvő esetén január- februárban), hiszen az esküvői ruha stílusa meghatározza az egész esküvőt. Ennél rövidebb határidővel is tudunk megrendelést fogadni, de ez feltétlenül személyes egyeztetést igényel.

Képek

Nézd végig akár többször is a képeket!

Tervezzük meg

álmaid

esküvői ruháját!

A tökéletes napra, a tökéletes esküvői ruha kell!

Kapcsolat

Írj nekünk!

2 + 11 =